Gevelbekleding

Een alternatief voor een gewone stenen gevel

Gevelbekleding is de perfecte oplossing als alternatief voor een gewone stenen gevel. Het voordeel hiervan is dat deze doorgaans veel sneller kan geplaatst worden dan een klassieke gevel.

Hier kan men kiezen uit:

  • Padouk
  • Ceder
  • Afromosia
  • Afselia

Gevelbekleding met cederhout

Ceder is een natuurlijke houtsoort die een zelfbeschermende grijze film vormt na enige tijd. Perfect voor gevelbekleding.

Gevelbekleding Mark De Caluwe
Foto: Gevelbekleding met trespa panelen

Rondom het dak en detailleringen

Rockpanel of trespa platen

Rockpanel of trespa platen zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt als gevelbekleding, voor toepassingen rondom het dak en detailleringen. Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden verlijmd of geschroefd geplaatst.

Veiligheidsvoorziening

Veiligheid boven alles

Onze firma beschikt over eigen stellingen die door ons gemonteerd en gedemonteerd worden. Hierdoor blijven deze stellingen niet langer rondom de woning staan dan noodzakelijk.

Onze diensten

Nood aan onze diensten? Klik op één van onderstaande links om meer te weten te komen.

platte daken

hellende daken

gevelbekleding

Over ons

Wij zijn aannemer van daktimmer- en dakwerken zowel nieuwbouw als dakrenovatie. Ons team bestaat uit vier ervaren werknemers. Dit in combinatie met onze twee vaste onderaannemers, zorgt ervoor dat elke opdracht tot in de puntjes wordt verzorgd.

Zeg je Mark De Caluwe, dan zeg je kwaliteit. Een aspect dat primeert bij ons en we dus hoog in het vaandel dragen. Wens je meer te weten over ons? Klik dan op de button hieronder.

schrijnwerk / dakwerken Marc De Caluwe

Wenst u meer inlichtingen

Neem vrijblijvend contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.