Platte daken

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Dakwerken aan platte daken en Mark De Caluwe gaan hand in hand. Alle daktimmer- en dakwerken zowel voor nieuwbouw als renovatie worden bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Wij maken gebruik van materialen zoals onder andere EPDM rubber (Resitrix). Deze worden zorgvuldig geplaatst. Bij ons primeert kwaliteit.

Afdichten met Resitrix

Resitrix SK W full bond is een afdichtingmembraan in EPDM-rubber met lasbare overlappen. Het membraan bestaat uit een toplaag in EPDM-rubber met intern wapeningnet in glasvezeldraden en aan beide zijden voorzien van een speciale hechtlaag in TPE met SBS een onderlaag in zelfklevende SBS gemodificeerde bitumen (alutrix)

Platte daken - Mark De Caluwe
Foto: Platte daken

Veiligheidsvoorziening

Veiligheid boven alles

Onze firma beschikt over eigen stellingen die door ons gemonteerd en gedemonteerd worden. Hierdoor blijven deze stellingen niet langer rondom de woning staan dan noodzakelijk.

Onze diensten

Nood aan onze diensten? Klik op één van onderstaande links om meer te weten te komen.

platte daken

hellende daken

gevelbekleding

Over ons

Wij zijn aannemer van daktimmer- en dakwerken zowel nieuwbouw als dakrenovatie. Ons team bestaat uit vier ervaren werknemers. Dit in combinatie met onze twee vaste onderaannemers, zorgt ervoor dat elke opdracht tot in de puntjes wordt verzorgd.

Zeg je Mark De Caluwe, dan zeg je kwaliteit. Een aspect dat primeert bij ons en we dus hoog in het vaandel dragen. Wens je meer te weten over ons? Klik dan op de button hieronder.

schrijnwerk / dakwerken Marc De Caluwe

Wenst u meer inlichtingen

Neem vrijblijvend contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.