Hellende daken

Specialist in daktimmer- en dakwerken.

Hellende daken worden door Mark De Caluwe volledig afgewerkt. Alle daktimmer- en dakwerken zowel voor nieuwbouw als renovatie worden bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Wij plaatsen alle modellen van dakpannen:

  • Kleidakpannen
  • Betondakpannen
  • Tegeldakpannen
  • Keramische pannen

De dakpannen zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren.

De technische hulpstukken zorgen ervoor dat het dak wordt afgewerkt tot een perfect geheel.

Dakelementen voor energie-efficiëntie

Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten bieden dakelementen een oplossing die beantwoordt aan alle eisen op gebied van energie-efficiëntie.

Waar het timmeren van een traditionele dakconstructie al gauw enkele weken in beslag neemt, is een dak met dakelementen wind- en waterdicht, optimaal luchtdicht geïsoleerd en afgewerkt in maximaal 5 dagen tijd.

Unilin dakelementen zijn geschikt voor hellende daken met gordingen.

hellende daken - Mark De Caluwe
Foto: Hellende daken

Onderdakfolies of onderdakplaten

Bij daktimmerwerken plaatsen wij universeel toepasbare dampopen onderdakfolies Korafleece plus (niet isolerend), of isolerende onderdakplaten (Celit 22 mm dikte).

Deze onderdakplaten zijn een hoogwaardig natuurproduct en beantwoord aan de eisen van houtachtige plaatmaterialen voor gebruik in de bouw.

Kunstleien of natuurleien

Kunstleien (Boronda, …) of natuurleien (Cupa 4, …) worden door ons geplaatst. Door het lichte gewicht van leien kan u deze plaatsen over het volledige dakvlak of als bekleding van een zijgevel.

Hanggoten en afvoerbuizen

U heeft de keuze uit diverse soorten hanggoten en afvoerbuizen (halfrond of vierkant). Deze worden bevestigd met beugels. U kan kiezen tussen zink, anthra-zink, quartz-zink, koper of PE.

Veiligheidsvoorziening

Veiligheid boven alles

Onze firma beschikt over eigen stellingen die door ons gemonteerd en gedemonteerd worden. Hierdoor blijven deze stellingen niet langer rondom de woning staan dan noodzakelijk.

Onze diensten

Nood aan onze diensten? Klik op één van onderstaande links om meer te weten te komen.

platte daken

hellende daken

gevelbekleding

Over ons

Wij zijn aannemer van daktimmer- en dakwerken zowel nieuwbouw als dakrenovatie. Ons team bestaat uit vier ervaren werknemers. Dit in combinatie met onze twee vaste onderaannemers, zorgt ervoor dat elke opdracht tot in de puntjes wordt verzorgd.

Zeg je Mark De Caluwe, dan zeg je kwaliteit. Een aspect dat primeert bij ons en we dus hoog in het vaandel dragen. Wens je meer te weten over ons? Klik dan op de button hieronder.

schrijnwerk / dakwerken Marc De Caluwe

Wenst u meer inlichtingen

Neem vrijblijvend contact met ons op en zie hoe wij u kunnen helpen.